Nieuws

Blijvend goed zitten, circulair zitmeubilair

Een nieuwe keuze – is om blijvend goed te zitten.Dit doet u met de stuk is nieuw garantie op het zitmeubilair van DELTA.Gooi stuk niet weg, maar stuur zitmeubilair retour en ontvang nieuw.U levert ons grondstoffen retour, beschadigd zitmeubilair wordt weer als nieuw gemaakt. Kennismaken met het meubilair kan via deze link .

Lees verder

Gebruikte speeltoestellen.

Speelplezier is hetzelfde of het om nieuwe of gebruikte speeltoestellen gaat.Replay begrijpt dat als leverancier van speeltoestellen heel goed. Met regelmaat komt u op nxtime dan ook gebruikte speeltoestellen tegen.

Lees verder

Werk aan de winkel!

Het lukt vooralsnog niet om onze economie circulair te maken. We doen juist korter met producten, gebruiken meer grondstoffen en verbranden meer afval. Er zijn strengere wetten en hogere belastingen nodig om daar verandering in te brengen, stelt het Planbureau voor de Leefomgeving (PBL)..….verder lezen Bron. (Jeroen Kraan nu.nl)

Lees verder

Hek is fietsenrek…..

Maak van je hek een fietsenrek, een mooi voorbeeld van hergebruik van materialen.Een spijlenhek staat model voor het nieuwe fietsenrek. Heeft u (gebruikte) spijlenhekken om te verkopen? Laat het NXTIME graag weten.

Lees verder